SAM CHICKEN HOUSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sam Chicken House. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 21:42 Alles klopte en was warm
19 feb 2024 om 22:42 Het eten wat bezorgd was. Dat was allemaal koud en als je hun opbelt beginnen ze te lachen dat het mijn probleem is. Bestel hier in iedergeval nooit omdat het oplichters zijn
11 feb 2024 om 19:04 hele snelle bereiding en super snelle bezorging !
29 jan 2024 om 7:04 Weg lekker, maar bijna 100 minuten moeten wachten..
21 nov 2023 om 11:27 Dank jullie wel weer bedankt voor het gevarieerde aanbod
28 okt 2023 om 23:10 Duurde 2 uur
25 okt 2023 om 15:04 lekker er veelzijdig. je kan echt van alles bestellen voor redelijke prijzen. Het wnige negatieve dat ik kan bedenken is dat de broodjes donner soms tot de helft gevuld zijn met sla. Maar de kwaliteit van vlees en groente is altijd goed
4 okt 2023 om 16:30 Hele kip besteld. Leek net een duif met overgewicht. Nog nooit zo een kleine kip gezien. En daar €12.95 voor betaald! Nooit meer. Hou het gewoon op kapsalon wat ik normaal altijd hier bestel.
26 sep 2023 om 12:10 Op de site staat dat het 35 bezorgtijd is, nou dat is gewoon 1,5 uur! Dus wij bellen dat we het niet meer hoeven en dat we het geld terug willen zegt ie gewoon nee en gooit de hoorn erop!
31 aug 2023 om 16:36 Ik rij sowieso een paar keer in de week langs tijdens mijn werkpauze voor een grote kapsalon. Het is lekker, prijs is iets lager dan alle andere zaken waar ik langsrij. Daarnaast zijn ze heel vriendelijk en altijd op tijd klaar met mijn eten.